over moniek

Ze zal het niet gauw over zichzelf zeggen, maar mensen uit ‘het wereldje’ omschrijven Moniek Peek als een multitalent. Waar anderen het prima vinden om bij één stijl en/of kunstvorm te blijven, wil Moniek continu haar kunstzinnige grenzen verleggen. Het heeft dus absoluut geen zin om een poging te doen haar werk in een hokje te drukken. Wel kunnen we stellen dat de geboren Utrechtse in het Sallandse Heino al decennia volop inspiratie vindt in zowel mens als natuur. En dat de kernwoorden kleurrijk, oog voor detail en illustratief zeker op haar van toepassing zijn.

Na haar afstuderen als grafisch ontwerper en illustrator aan de Academie voor Beeldende Kunsten (1984) in haar stad Utrecht is ze eerst als freelancer actief geweest. Door verschillende opdrachten aan te nemen, heeft Moniek als het ware het fundament gelegd voor haar veelzijdigheid. Door de jaren heen heeft ze zich wel steeds meer toegelegd op het schilderen, illustreren en vrij tekenen.

Je kunt op deze website dus een uitgebreid overzicht vinden van het werk van Moniek Peek. Illustratief, in pen en inkt en/of in acryl.

Kan ik je ergens mee helpen?

neem dan contact met me op!

Bijwerken...
  • Geen producten in de winkelwagen.